Bonsai Fest Samobor 2016

Bonsai Fest Samobor 2016 letak

#BFS2016 Bonsai Fest Samobor 2016

25. – 30. Listopad 2016.

Dođite na prvi Bonsai Festival u Hrvatskoj #BFS2016 u organizaciji Bonsai udruge “Zen” iz Samobora i Makoto hrvatskog japanskog društva.

Glasajte za najbolje bonsai drvce, upoznajte renomirane izlagače iz Slovenije i Hrvatske,  a posebno ističemo EL TIM, bonsai majstore iz Španjolske kojeg čine Luis Vila Gonzalez i Alberto Baleato Pumar.

Očekuje vas:

  • Izložba bonsai drvca
  • Čajna ceremonija
  • Makrobiotika
  • Japan – izložba fotografija
  • Kendo i Kyudo demonstracije
  • Kratka posjeta Bonsai radionice -uz prethodnu najavu

Događaj će se odvijati kroz zadnji tjedan mjeseca Listopada sa vrhuncem u subotu i nedjelju 29. i 30. listopada kad će biti postavljena izložba Bonsai drvaca gdje će svi posjetitelji moći glasati za najbolje drvce.

U sklopu festivala odvijati će se i napredna bonsai radionica zatvorenog tipa (sva mjesta su već popunjena) ali omogućiti ćemo svim posjetiteljima kratku (30 min) posjetu bonsai radionici kako bi
posjetitelji imali priliku popričati sa sudionicima radionice te doživjeti kako izgleda jedna Bonsai radionica. Ukoliko ste zainteresirani za kratki posjet bonsai radionici potrebno se prethodno najaviti na email bonsai.udruga.zen@hotmail.com ili kod hostese prije početka posjete (do 13h).

Raspored događanja

Kliknite na događaj za više informacija i točnu lokaciju.
* Događaju mogu prisustvovati samo polaznici navedene škole

Lokacija: Pučko Otvoreno Učilište Samobor (Trg Matice Hrvatske 6, Samobor, Croatia)