Tjedan japanske kulture u Westinu

OAuthException: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.

DSC05636Za sve ljubitelje Japana započeo je “Tjedan japanske kulture” u hotelu Westin u Zagrebu. Danas je naravno i Bonsai udruga Zen posjetila taj događaj kako bi dali podršku kolegi Adrijanu koji u okviru programa održao predavanje o bonsaiju, te izložio svoje radove. Predavanje je otvorio veleposlanik Japana u Republici Hrvatskoj gospodin Keiji Ide.
Adrijan Horvat inače agronom po struci, je samouki entuzijasta koji se zaljubio u bonsai umjetnost prije petnaestak godina. U svom predavanju predstavio je bonsai, gdje i kako je nastao, te vlastito iskustvo u oblikovanju i održavanju bonsaija.
Nakon predavanja imali smo prilike pogledati zajedničku izložbu bonsaija Adrijana Horvata i rasadnika Štrk. U okviru izložbe bili su izloženi i Adrijanovih 27 suisekia.