Online lekcije

O online učenju

Online lekcije su dostupe putem ZOOM aplikacije svim registriranim članovima udruge koji trebaju smjernice za svoje bonsai drvce, imaju neko pitanje ili trebaju edukaciju u stilu radionice iz udobnosti vlastitog doma.

Na online sastanku možete koristiti funkciju chata za slanje pitanja ili možete uključiti mikrofon i razgovarati izravno. Preporučujemo da dodate bilješku ili mahnete rukom kako bismo znali tko želi govoriti.

Sastanak vodi naš instruktor Dean Ćebić, a pripremit ćemo i neke teme za razgovor.

Bit će nam drago ako nam možete poslati neka pitanja i/ili slike prije sastanka (barem dan prije) kako bismo imali vremena pripremiti online sastanak. 

Često postavljana pitanja

 1. 1
  Kako pristupiti online poduci?

  Korištenjem Zooma omogućuje se jednostavan feed za videosastanke koji je besplatno dostupan na gotovo svim platformama kao što su Windows PC, OSX Mac, iPhone ili Android pametni telefon. Provjerite je li ovo instalirano barem dan prije zakazanog termina.

 2. 2
  Kome je namjenjena online poduka?

  Sve razine su dobrodošle. Bilo da počinjete ili već imate vlastito drvo. Jedini uvijet da biste se pridružili  trebate biti član i možete se odmah prijaviti.

 3. 3
  Koliko često se održavaju poduke?

   Zoom sastanci se organiziraju mjesečno.

  Datum i vrijeme objavljuju se na mrežnoj stranici i objavljuju u Newsletteru i na društvenim mrežama.

Sadržaj online poduke

ZOOM poduka je online obrazovna platforma koja prati godišnja doba, s fokusom na  njegu,  rezidbu, presadnji, identifikaciji i riješavanju zdravstvenih problema drveta. 

U fokusu su sezonske aktivnosti, a tijekom cijele godine vodimo vas kako biste uspjeli u brizi o svom bonsaiju.

Stiliziranje, pitanja i odgovori (uživo i individualizirani odgovor) savjeti o rastu, sezonski radovi, estetika i još mnogo toga.

Najvažniji temelj naše online poduke su pitanja i odgovori  za članove. 

Članovi mogu postavljati pitanja izravno na e-mail i dobiti osobni odgovor. Odabrana pitanja koriste se u videouputama, a članovi također mogu dodati svoje prijedloge i pitanja nadolazećim epizodama koje su unaprijed najavljene.

  Switch The Language